CHAPTERED

#-1

A

  1. Autumn[1][2][…]

B

C

  1. Chocolat[1][…]

D

  1. Drama[1][…]
  2. DREAM (By IRISH) – [1][2][3][4][5][6][7][8][…]
  3. Dream (By Nathallie) – [Prolog][…]
  4. Devil’s Play[1][…]

E

F

  1. First Love[1][2][3][END]

G

H

  1. Hard Love[Prolog][…]
  2. Hold Me Tight[Prolog][1][2][3[[4][5][6][7][8][9][10][11][…]
  3. Hyun Brothers – BTD The Series[1][…]

I

  1. I Wish You Were Here[1][2] [END]

J

  1. JASMINE[PROLOGUE][1][2][…]

K

L

M

  1. MEMORIES OF ROSE[Teaser][1][…]
  2. Mianhae…[Prologue][1][…]
  3. Mission Success[1][2][3][…]
  4. Mistake[1][2][3][4][5][6][7][8][…]

N

O

  1. OH MY LOVER[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13][…]

P

  1. Periculosa // Dangerous[1][2][END]

Q

R

S

  1. Serendipity[1][…]
  2. Slapping Him[Prolog][1][2][…]

T

  1. The New World[1][2][3][4][…]
  2. The Punishment of Cupid[1][…]
  3. THREE DAYS[PROLOGUE][1][2][3][4][5] | [6][7][8][EPILOGUE][END]

U

V

W

X

Y

  1. You know? I Love You[1][2][3][…]

Z

 

Update
2016.05.15 (15.54)
Exploring your reading about Baekhyun~
ECCEDENVY-

Advertisements

7 Comments Add yours

  1. Aulia says:

    ijin baca ya..

    Like

  2. Hunniee_ SeOh94 says:

    ijin baca ya …. fighting

    Like

  3. LittleAngel says:

    anyeong..
    aku readers bru nih.. ijin baca yah..

    Like

  4. nadyaHn says:

    anyeong aku readers baru di sini ijin baca thor, thorr next chapter yang belum end 👏👏

    Like

  5. RahayK says:

    hai admin mau nanya kok aku userku dihapus dari sini yaa? aku mau update ff jadi gak bs.. apa aku diremove?? kalo soal hiatus aku udh izin bukan? tolong respon makasih

    Like

    1. ECCEDENVY says:

      Maaf baru aku bales, kemaren aku udh sepakat sama bbrp admin buat bikin form baru. Kamu langsung kirim form lagi aja gak usah kirim ff. Nanti aku masukkin lagi

      Liked by 1 person

      1. RahayK says:

        oh gtu.. iya aku udah kirim ulang tapiii aku pakein ff juga soalnya br buka notifnyaa eheehe
        miannnn

        Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s